Меню
Your Cart
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.

Нагревател за кола маска

Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска
Нагревател за кола маска

Нагревателя за кола маска е предназначен както за професионална, така и за домашна употреба. Уреда може бързо да разтопи кола маска от 400-500 мл. Справя се успешно с всякакви видове кола маска, восък и парафин. Представлява комплект от вътрешен контейнер и основно тяло с нагревател с мощност 100 W.
След като поставите кола маската в специалния контейнер, затваряте капака на уреда и включвате на желаната температура (30-90 градуса целзий). След като е загрята до необходимата температура, може да използвате кола маската директно от съда. Това позволява бърза работа, която е от изключителна важност. Капака е прозрачен и през него може да наблюдавате консистенцията на кола маската и да изключите уреда при достигане на желаното ниво. Благодарение на подвижния контейнер, можете лесно да смените един козметичен продукт с друг напълно безопасно.

Указания за работа:

1)      Отворете капака и изсипете съдържанието на кола маската в контейнера.

2)      Включете уреда в контакта и завъртете копчето на режим „On

3)      Задайте необходимата температура. При режим „On“ температурата е 30 градуса, при режим “Med“ – 50 градуса и при режим “Hi” – 90 градуса. Всяко от деленията между тях отговаря на 10 градуса.  

4)      Загрейте до достигане на желаната консистенция. Когато достигнете дадената температура, ЛЕД светлинката изгасва. След като достигнете желаната консистенция, превключете на работна температура „Med”.

5)      !!!Внимание!!! Възможно е за известно време кола маската да бъде с по-висока температура от необходимата. Преди да нанесете се уверете, че температурата е поносима за кожата.

6)      След употреба, превключете в режим „Off“ и изключете щепсела от контакта.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
29.00лв
  • Stock: В наличност
  • SKU: 37